Magma är dött – länge leve Magma?

gravsten

Som en del kanske noterat, har det inte hänt något på Magma-fronten på mycket länge nu. Efter att ha gjort detta i åtta år, tappade jag liksom sugen. Hade ingen inspiration kvar. Det kändes som om jag gjorde samma program om och om igen.

Dessutom har responsen från Radio Eskilstuna varit helt obefintlig trots flera kontaktförsök från min sida, varför jag antar att man inte är överdrivet ivrig att ha mitt program kvar i tablån.

Så konceptet ”Magma i Radio Eskilstuna” är definitivt dött.

Dock vill jag hemskt gärna ta programmet vidare i någon annan form. Närmare bestämt i en mer frifräsande, nätbaserad form. Jag vill ogärna ta det superfåniga ordet ”podcast” i min mun, men okej, om ni tvingar mig så. Jag tänker mig ett format som kombinerar musikmixar på klassiskt Magma-manér med resonemang om musik, kultur och aktualiteter. Kanske samtal och musik kring ett givet tema.

Men då behöver jag en fast medskapare. Någon som inte bara är en sporadisk bisittare, utan är villig att en eller två gånger i månaden träffas för att bidra med upp till 50 % av detta ny-Magma. Någon som dessutom kan en del inom området och är bra på att prata spontant (gärna bättre än jag). Inspelning sker hemma hos mig, där det även bjuds fika och rusdrycker.

Belöningen blir folkets kärlek och tillfredsställelsen av att ha format det musik- och kulturforum Sverige inte har men så desperat behöver!

Hör av dig via kommentar nedan eller till robert(at)huseli(punkt)us så får vi se vad det går att hitta på.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: