Tävla med Magma

Den, som vill pigga upp sig med en lättsam gissningstävlan i det annalkande höstmörkret, ska inte behöva vänta längre. För här har vi Magmas stora hösttävling! (Klicka på bilderna för större versioner.)

IMG_3858

Här har vi en helt vanlig marmeladburk. Det enda ovanliga med den är att den har en skåra i locket och är full av idag giltiga svenska mynt i blandade valörer. Frågan är förstås lika enkel som svaret är svårt: Hur mycket pengar är det i burken?

IMG_3853

Ja, nu är det bara att gissa för kung och fosterland. Svaren ska vara Magma tillhanda senast söndag 22 fredag 20 september. Vinnaren erhåller en exklusiv bland-cd med Magma-favoriter samt en önskelåt. Andrapristagaren får bara önskelåten. (Jag förbehåller mig rätten att inte spela någon rasistdynga och att klippa låtar på över 10 minuter.)

Meddela era gissningar i en kommentar här nedan, hos Magma på Facebook, via e-post till robert(snabel-a)huseli(punkt)us eller på annat sätt som synes lämpligt.

Annonser

3 Responses to Tävla med Magma

  1. Jonas Persson skriver:

    Hejsan Robert!
    Jag tror att du har 307 :- i din Önosburk

    /Jonas

  2. Robert Huselius skriver:

    Hej Jonas! Bra gissat. Med det inte sagt att du kom nära sanningen — det kanske du gjorde, kanske inte — men det var bra att du gissade. Fler förslag, som inkommit på andra vägar, är 403, 127, 782, 93, 352 och 150 kr.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: